Untuk Tempahan

Sila hubungi Azie: 017-663 6786
atau email: lavendar1110@gmail.com

Sunday, 14 April 2013

Marble Cheese Cake

14 April 2013

Hari nie  Azie ada wat marble cheese cake...Saje je wat makan2 dengan anak2..
Alhamdulillah menjadi dan anak2 cakap sedap.. 
Separuh makan kat rumah separuh lagi husband bawa gi keje..
Bagi kawan2 try la kononnye...hehehe...
Alhamdulillah habis. Balik keje husband cerita sambil duduk2 
minum petang kat office, husband pun buka la kek tu..
sekali hadap je licin...

Seronok bila dengar org suka makan..
InsyaAllah lain kali Azie wat lagi...

Terima kasih........


Blueberry Cheese Tart

13 April 2013

Tempahan di terima daripada regular customer Azie, Kak Nor Jalan Ros.
Kak Nor order blueberry cheese tart saiz L sebanyak 50pcs.
Sempena anak2 Kak Nor yang tinggal di asrama semuanya
balik bercuti...

Anyway terima kasih kepada Kak Nor atas tempahan nie...
Lain kali order lagi ye..

Tq...



1 box 25pcs



Terima kasih kak.....

Thursday, 11 April 2013

Cake Birthday

30 Mac 2013

Tempahan di terima daripada sebuah persatuan sempena 
menyambut birthday beberapa orang ahlinye..
Sebanyak 3 biji kek yang telah di tempah.
Kesemua kek akan di delivery pada malam ini 
jam 9.00pm.

Azie telah buat 3 jenis kek yang berbeza:
> kek sponge oren with butter cream
> Moist chocolate cake
> Vanila cake topping fresh cream with chocolate ganache










Order nie di buat last minit.So hiasan die memang simple2 je la.
Terkejar2 masa wat coz order tengah hari.

Anyway thanks for order..


Saturday, 30 March 2013

Blueberry Cheese Tart

29 Mac 2013

Tempahan di terima daripada Kak Nor yang tinggal di Jalan Ros.
Blueberry cheese tart saiz L 1 box (25 pcs) dan blueberry
cheese tart saiz M 1 box (25 pcs).

Order di buat pada hari Rabu (27 Mac 2013) dan delivery
pada 29 Mac 2013 pada jam 8.30 pm.

Terima kasih banyak kepada kak Nor yang telah repeat order
buat kali ke-2.





Siap sedia untuk delivery kepada Kak Nor.


Mango Cheese Tart & Blueberry Cheese Tart

29 Mac 2013

Order di terima daripada regular customer Kak Nanie.
Mango cheese tart 10 pcs dan blueberry cheese
tart 10 pcs. Kedua2 saiz L.







Anyway terima kasih kak atas order nie..

Marble Sponge Cake

24 Mac 2013

Tempahan di terima dari pihak penganjur majlis Perasmian Pusat DHRRA
Malaysia kawasan Hulu Selangor. Marble sponge cake sebanyak
10 biji saiz 8" sebagai santapan para tetamu yang hadir.
Kek tersebut akan di potong2 untuk di jamu kepada 
200 orang tetamu termasuk tetamu VIP.









Tengok betul2 yang dalam telap kat bawah die tu...Ha..yang 
tu yang dah siap potong.




Pelbagai perisa yang Azie buat agar para tetamu semua enjoy
bila makan..Macam2 rase..


Anyway thanks kepada pihak penganjur..Lepas nie kalau ada event 
lagi boleh la order kat Azie lagi ye.. :-)

Alhamdulillah sekelip mate je tengok kek Azie dah habis.
Sampai kawan Azie pun tak dapat nak rase..
Tak pe la next time Azie buat lagi ye..

Info


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua.Pertama sekali Azie nk minta maaf sebab dah lama x update blog nie..Sebenarnye Seminggu dua nie Azie sibuk uruskan rumah sebab Azie terpaksa pindah rumah.So, faham2 je la kalau pindah rumah macam mana kan?

Lepas settle clearkan rumah lame kene la kemas rumah yang baru pulak..Dalam masa yang sama Azie sibuk menguruskan 1 event di mana Azie kene uruskan majlis perasmian tempat keje Azie yang baru di buka di kawasan tempat tinggal Azie.

Busy die jangan cakap la..memang letih di buatnya..Mane nak kemas rumah dan mane nak uruskan tentang majlis tu..Untung la husband turut membantu..lega la sikit di buatnya..

Anyway sekali lagi Azie minta maaf ye..